Nieuwe beelden tonen dat Jada Pinkett Smith lijkt te lachen wanneer Will Smith klap uitdeelt

CelebritiesIn een nieuwe videoclip is de reactie van Jada Pinkett Smith op de klap van Will Smith tijdens de Oscars voor het eerst te zien. De actrice lijkt te lachen nadat haar man een klap geeft aan Chris Rock en hem uitscheldt.

30 reacties

 • Nathalie Caes

  1 jaar geleden
  Eerst alle twee mee lachen en dan slaan ,nep of niet acteur of niet heel laag ,er zijn andere manieren om te laten zien dat je dat niet wil, get a life will en zijn madam er zijn ergere dingen in de wereld zunne
 • guy feys

  1 jaar geleden
  Ben ervan overtuigd dat het fake is , met dit voorval wordt er weer wereldwijd over de oscars gesproken en inkomsten van de shows van CR zijn zoveel maal duurder geworden .
 • bob jansens

  1 jaar geleden
  aan Myriam De Decker, zoals je schrijft: "Een komiek speurt altijd de actualiteit af voor een show". De ziekte van mevr Smith is meermaals in de media verschenen. CR moet niet afkomen met dat hij niets afwist van die ziekte, hij volgt dit koppel al jaren in de media.
 • Paul Kuijer

  1 jaar geleden
  Ziektes kun je het beste behandelen met humor. Vraagt maar aan patienten.
 • wesley backeljauw

  1 jaar geleden
  Simpel antwoord . aan iemand zijn gezin komen doe je nie zeker nie als ze ziek zijn . als je eerst goed geinformeerd bent over je publiek dan heb je zo geen zelfgemaakte situaties .