Jeffrey Epstein
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Epstein © AP

Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agenten in om de meisjes bang te maken”

CelebritiesHaar proces wordt volgende zomer verwacht, maar of Ghislaine Maxwell, die ervan wordt verdacht als pooier te hebben gefungeerd voor de overleden miljonair Jeffrey Epstein en zelf minderjarigen te hebben misbruikt, dan zal uitpakken met grote revelaties, blijft afwachten. Velen uit Epsteins netwerk van rijken en machtigen maken zich in elk geval grote zorgen, stelt Barry Levine in zijn boek ‘De Spin’.

1 reactie

 • paul van gele

  6 maanden geleden
  Miljonair Jeffrey Epstein die heeft geen zelfmoord gepleegd die is gewoon vermoord in zijn cel.Als die zijn mond moest open doen , Ja watte datte Prinsen / precidenten / acteurs en zelf koningshuizen gaan vallen dan. Verschiet er van dat zijn vriendinneke nog niks is over komen.
 1. Vader Naya Rivera blikt terug op fatale ongeval van zijn dochter: “Haar zoontje herinnert zich die dag nog goed”
  Celebrities

  Vader Naya Rivera blikt terug op fatale ongeval van zijn dochter: “Haar zoontje herinnert zich die dag nog goed”

  George Rivera, de 64-jarige vader van 'Glee’-actrice Naya Rivera, sprak in een interview met ‘Entertainment Tonight’ over zijn overleden dochter en haar zoontje Josey (5). De man vertelde onder meer hoe de jongen omgaat met de dood van zijn mama. “Als Josey vragen heeft over haar, beantwoorden we die. Uiteraard in een taal die begrijpelijk is voor een 5-jarige", aldus George Rivera.