Nicolas Cage
Volledig scherm
Nicolas Cage © Getty Images for NEON

Nicolas Cage over dodelijk schietindicent van Alec Baldwin: “Als acteur moet je met een wapen kunnen omgaan”

CelebritiesNicolas Cage (57) heeft zich uitgesproken over het dodelijke schietincident op de set van ‘Rust’, waarbij Alec Baldwin per ongeluk een cameravrouw neerschoot. “Als acteur moet je weten waar je mee bezig bent”, aldus Cage. “Of het nu gaat om auto’s, stunts of wapens.” 

29 reacties

 • Anne JACOBS

  4 maanden geleden
  In mijn opinie is hij niet fijn om mee samen te werken en niet heel intelligent en is hij geframed. Iemand heeft een echte kogel bijgevoegd. De vrouw die de pistolen vulde is héél bekwaam. En wat was hij aan het prutsen en op iemand richten, hij wist niet wat hij aan het doen was, hij had beter de kogels gekontroleerd maar zeker wist hij niet hoe dat moest. Niet clever.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Stefan crama : gewoon de waarheid ! De nagel op de kop ... Heel juist gezegd 👍
 • stefan crama

  4 maanden geleden
  Dat wapen moest geladen zijn met losse flodders, dus Baldwin treft geen schuld, wel diegene die instaat voor het laden.
 • guido Bervoets

  4 maanden geleden
  Filmwapens mogen om te beginnen al niet geladen zijn met echte kogels en mogen niet gebruikt worden om buiten de set schietoefeningen te houden. Verder moeten ze volledig gecontroleerd worden dat ze absoluut veilig zijn en voorzien zijn van losse flodders voor ze in de handen geduwd worden van de acteurs. Als dat allemaal gebeurd is maakt het geen fluit uit of een acteur kan omgaan met wapens of niet. De persoon die verantwoordelijk was voor het wapen van Alec Baldwin heeft zijn werk niet gedaan
 • RUDI FRIEDRICHSEN

  4 maanden geleden
  Ik vermoedt dat een ernstig en diepgaand onderzoek hier het minste is wat men voor de nabestaanden kan doen.
 1. Nikkie Tutorials grijpt net naast filmrol: “Agent uit Nederland? Laat dan maar”
  Celebrities

  Nikkie Tutorials grijpt net naast filmrol: “Agent uit Nederland? Laat dan maar”

  Nikkie de Jager (28) kennen velen beter als ‘NikkieTutorials’ op YouTube, waar ze make-upvideo's maakt. Haar kanaal heeft een wereldwijd bereik, maar ook als mediapersoonlijkheid is de Nederlandse populair. Vorig jaar presenteerde ze nog het Eurovisiesongfestival, nu staat ze op de eerste rij in Cannes. Daar brengt ze verslag uit voor TikTok. Aan dat indrukwekkende lijstje kon Nikkie bijna nog een filmrol toevoegen.