Netflix/Instagram
Volledig scherm
© Netflix/Instagram

Nicola Coughlan uit ‘Bridgerton’ smeekt haar volgers: “Stuur mij geen berichten meer over mijn lichaam”

CelebritiesNicola Coughlan (35), bekend van haar rol als Penelope Featherington uit ‘Bridgerton’, had afgelopen weekend een bijzondere vraag voor haar volgers. De actrice wil namelijk niet dat haar fans haar in de toekomst nog berichten sturen over haar lichaam.

 1. KIJK. Ondanks gezichtsverlamming: Justin Bieber kan weer lachen
  Celebrities

  KIJK. Ondanks gezichts­ver­lam­ming: Justin Bieber kan weer lachen

  Het lijkt erop dat het opnieuw de goede kant opgaat met Justin Bieber (29), want de zanger kan weer lachen. Vorig jaar moest de artiest zijn wereldtournee afzeggen omdat het syndroom van Ramsay-Hunt bij hem werd vastgesteld. Dat virus zorgt voor gezichtsverlamming. Nu post de zanger een video waarop hij weer breed kan lachen en daar worden fans blij van. “Dit betekent veel voor me”, schrijft iemand op Twitter.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.