Volledig scherm
© Photo News

Nicki Minaj voor het eerst moeder geworden

CelebritiesRapper Nicki Minaj (37) is voor het eerst moeder geworden. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het geslacht of naam van de baby is nog niet bekendgemaakt. Het is het eerste kind voor de 37-jarige Nicki en haar man Kenneth Petty (42), met wie ze in 2019 trouwde.

 1. Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverleden: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”
  Celebrities

  Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverle­den: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”

  Hij probeerde het lang verborgen te houden, maar na een lange periode van overmatig druggebruik ging hij op zoek naar hulp. Alexander James McLean (42), lid van de Amerikaanse band Backstreet Boys, kampte gedurende twintig jaar met een drugsverslaving tot hij vorig jaar besefte dat hij moest afkicken. “De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte, herinner ik me nog levendig.”
 2. Waarom Jennifer Aniston (51) overweegt haar carrière voorgoed de rug toe te keren
  Celebrities

  Waarom Jennifer Aniston (51) overweegt haar carrière de rug toe te keren

  Is Jennifer Aniston (51) van plan om Hollywood voorgoed te ontvluchten en uit de schijnwerpers te verdwijnen? De actrice zou het zowaar overwegen. Dat vertelde Aniston zelf tijdens een gesprek met acteur Jason Bateman, Sean Hayes en Will Arnett voor hun podcast. “Ik moeten zeggen dat dat de laatste twee jaar inderdaad bij me opkwam, wat nooit eerder is gebeurd”, klonk het openhartig. Ook volgens intimi van Aniston is ze vastberaden om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement