Nicki Minaj en haar echtgenoot Kenneth Petty.
Volledig scherm
Nicki Minaj en haar echtgenoot Kenneth Petty. © Photo News

Nicki Minaj en man aangeklaagd voor intimidatie

CelebritiesEen Amerikaanse vrouw heeft Nicki Minaj (38) en haar echtgenoot Kenneth Petty (43) officieel aangeklaagd voor intimidatie. Jennifer Hough werd in 1994 op haar zestiende het slachtoffer van een verkrachtingspoging van de man van de rapster. De dame, nu 43, heeft een rechtszaak aangespannen omdat het koppel haar voortdurend lastigvalt. Dat melden Amerikaanse media.

0 reacties

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”
  Play
  Celebrities
  4

  Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”

  Zelfs wereldberoemde zangeressen kennen het belang van een ‘Sidekick Sam’, een leerkracht die speciaal is opgeleid om mentale problemen bij jongeren te herkennen en aan te pakken. In Vlaanderen proberen we zo’n personen te creëren dankzij Rode Neuzen Dag, maar ook in Groot-Brittannië bestaan ze. Zo werd Adele onlangs nog herenigd met de leerkracht die haar uit een dipje haalde, en dat zorgde uiteraard voor tranen. “Ik kan niet geloven dat je hier bent.”