Nick Cannon
Volledig scherm
Nick Cannon © EPA

Nick Cannon deelt voor het eerst familiefoto’s na de dood van zijn jongste zoontje

CelebritiesNick Cannon (41) geniet deze kerstperiode met zijn familie. De acteur bracht zijn vrije dagen door met zijn kinderen en deelde zaterdag foto’s van hun tijd samen op zijn Instagramprofiel. Hij toont enkele kiekjes van zijn kinderen, waaronder ook van zijn zoon Zen die op 5 december stierf aan de gevolgen van een hersentumor.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.