Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle (Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File)
Volledig scherm
Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle (Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File) © Charles Sykes/Invision/AP

Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle

Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer gelekt hebben hoeveel kosten de videostreamingsdienst had gemaakt voor de controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Er kwam heel veel kritiek van Netflix-medewerkers over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen. 

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Taylor Swift en Blake Lively: overzicht van een vriendschap die niet kapot te krijgen is
  Celebrities

  Taylor Swift en Blake Lively: overzicht van een vriend­schap die niet kapot te krijgen is

  Taylor Swift (31) en Blake Lively (34) sloegen de handen in elkaar voor de muziekvideo van ‘I Bet You Think About Me’, een nieuw nummer van de Amerikaanse zangeres. Stiekem zijn de twee wel al langer bevriend. Ondertussen is het al zes jaar geleden dat hun vriendschap aan het licht kwam. Fans van Taylor dachten aanvankelijk dat Lively het op hun idool gemunt had, maar al snel bleek het om een misverstand te gaan. De actrice profileerde zich zelfs als voorzitter van Taylor Swifts fanclub. Een positie die ze na al die jaren is blijven behouden: met als kerst op de taart hun allereerste professionele samenwerking. Hoog tijd voor een overzicht van hun ijzersterke vriendschap.