Frank Langella.
Volledig scherm
Frank Langella. © EPA

Netflix ontslaat ‘Dracula’-acteur Frank Langella (84) wegens ongepast gedrag: “Hij raakte het been van een tegenspeelster aan”

CelebritiesFrank Langella is aan de deur gezet door streamingdienst Netflix nadat eerder deze week bekend raakte dat er een onderzoek loopt naar de Amerikaanse acteur. De 84-jarige Hollywood-ster wordt beschuldigd van ongepast seksueel gedrag op de set van de nieuwe serie ‘The Fall of the House of Usher’.

13 reacties

 • Carmen De Gussem

  4 maanden geleden
  In wat voor een stomme wereld leven we toch en die tegenspeelster die "geraakt" werd aan haar been zouden ze toch een standbeeld moeten geven voor moed en zelf opoffering want zo heeft ze verschillende vrouwen "gered" van het onheuse gedrag van een prima acteur op leeftijd.Urbanus zong indertijd" de wereld is om zeep" en inderdaad het loopt vandaag de spuigaten uit op alle vlakken ,ik zou niet graag een man zijn in dit dwaze "me too" tijdperk.
 • erik ramaekers

  4 maanden geleden
  De hoofdrolspeler vervangen halverwege de reeks is een dure grap.Frank Langella is een fantastisch acteur en ook een aardige kerel.Ik geloof dit zomaar niet.
 • Anne JACOBS

  4 maanden geleden
  84 jaar en aan de deur gezet? Binnenkort mogen acteurs juist nog ademen en recht voor zich uit kijken. Een schande.
 • Johan Van Berlo

  4 maanden geleden
  84 jaar, wat gaat/kan hij nog doen ?? Gaat dit "metoo" verhaal nu niet ietwat te ver ? Vrouwen moeten beschermd worden, akkoord, maar voor een picante mop en een éénmalig contact ontslag krijgen ?? Kan de wetgever eens een wettekst opmaken hoe in deze tijd een man een vrouw moet benaderen ?
 • viaene philippe

  4 maanden geleden
  O wee,met opzet hallo met wat zijn we bezig Netflix per direct vervangen goed bezig.