Redferns
Volledig scherm
© Redferns

Neil Young kondigt nieuwe muziek aan

CelebritiesNeil Young (75) komt binnenkort met nieuwe muziek. Dat verklapte hij op zijn eigen website. De inmiddels 75-jarige vertelde dat hij een aantal nummers voor zijn nieuwe plaat af heeft en snel de studio in zal gaan.

 1. “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’
  TV

  “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’

  Disney+ pakt uit met een vierdelige docureeks over Ed Sheeran (34). De fans krijgen een unieke inkijk in zijn privéleven en ontdekken ‘zijn verhaal’: hoe een roodharige stotterende jongen uitgroeit tot een popsensatie die voor nokvolle arena’s speelt, maar achter de schermen plots te kampen krijgt met persoonlijke tragedies. “De gezondheid van Cherry was erg slecht. En toen stierf plots mijn beste vriend Jamal.” De Britse zanger is openhartiger dan ooit en onthult een kant van hem, die zijn fans nog nooit eerder hebben gezien.
 2. Robbie Williams sprakeloos nadat hij twintig jaar later dezelfde fan uit de menigte haalt
  CELEBRITIES

  Robbie Williams sprakeloos nadat hij twintig jaar later dezelfde fan uit de menigte haalt

  Het concert van Robbie Williams (49) afgelopen dinsdagavond in Boedapest was extra speciaal. De ‘Take That’-zanger haalde namelijk iemand uit het publiek om op het podium te komen. Verbazingwekkend genoeg bleek het dezelfde man te zijn die hij twintig jaar geleden ook uit de menigte had gekozen. “De kans dat dit kon gebeuren is één op 174.240.000", klinkt het bij een verwonderde Williams.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.