Volgens Nederlands Europarlementslid Paul Tang (PvdA) voelen Ieren ook steeds meer een "dubbel gevoel" over de zanger die zich inzet voor het lot van Afrika maar de belastingen ontwijkt.
Volledig scherm
Volgens Nederlands Europarlementslid Paul Tang (PvdA) voelen Ieren ook steeds meer een "dubbel gevoel" over de zanger die zich inzet voor het lot van Afrika maar de belastingen ontwijkt. © ANP

Nederlandse Europarlementariër hangt 'belastingbus' op bij belastingontwijkende Bono

Aan het hek van de villa van de Ierse U2-zanger Bono hangt sinds vanmorgen een groene, Nederlandse brievenbus. Die heeft Europarlementariër Paul Tang (PvdA) daar opgehangen om Bono zijn Nederlandse brievenbusmaatschappij symbolisch terug te bezorgen.

4 reacties

 • Geert Landsman

  5 jaar geleden
  Zijn partij was jaren aan de macht in Nederland, ik heb een dubbel gevoel bij overheden die de boel belazeren!
 • Roland Peeters

  5 jaar geleden
  Zijn dat nu de brievenbussen die bij ons verplicht zullen worden ?
 • Baldr VanHoek

  5 jaar geleden
  Hopelijk blijft het niet bij BONO en gaat die iedere week minstens wat multinationals te lijf met zijn brievenbus. Maar we kennen politici....
 • josep duhamel

  5 jaar geleden
  belastingontwijking = wettige zelfverdediging tegen dieven
 1. Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving
  CELEBRITIES

  Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsver­sla­ving

  Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News' vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus heeft gespeeld om haar nuchter te krijgen. “Ze heeft mij ontzettend goed advies gegeven.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Gerard Piqué verontschuldigt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”
  CELEBRITIES

  Gerard Piqué veront­schul­digt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”

  Gerard Piqué (36) geniet met volle teugen van zijn leven zonder Shakira (46). De twee gingen in juni 2022 uit elkaar na een langdurige relatie van elf jaar. De voormalige voetballer vond kort na hun breuk de liefde bij Clara Chia Marti (23), waar Shakira een sneer naar uitdeelde in haar wraaknummer ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53'. Ondanks de slechte verhouding tussen de exen, staan de kinderen volgens Piqué nog altijd op nummer één.
 2. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.