Michael Weatherly speelt Tony in ‘Navy NCIS’.
Volledig scherm
Michael Weatherly speelt Tony in ‘Navy NCIS’. © Andy Kropa/Invision/AP

‘NCIS’-actrices steunen Michael Weatherly, die van ongepast gedrag wordt beschuldigd

CelebritiesTwee actrices uit NCIS hebben dit weekend op social media lovende berichten geplaatst over Michael Weatherly (Tony in de serie). Afgelopen week werd duidelijk dat zender CBS 9,5 miljoen dollar heeft betaald aan Eliza Dushku, nadat zij had geklaagd over ongepaste seksuele opmerkingen van de acteur op de set van serie ‘Bull’.

2 reacties

 • piet devlieger

  4 jaar geleden
  9.5 miljoen dollar voor wat ongepaste opmerkingen. Dat is pas snel geld verdienen. Durven die mannelijke acteurs eigenlijk nog iets zeggen ?
 • Jonas DeBakker

  4 jaar geleden
  wat humor op de set kost dus 9,5 miljoen dollar. Hopelijk zijn het de laatste centen dat ze ooit zal verdienen op een set. Als je niet tegen een grap kunt dan moet je geen actrice zijn. En wie gaat deze ooit nog vragen voor een rol, iedereen zal schrik hebben voor een nieuwe claim. Proficiat voor uw eigen carrière te laten kelderen.
 1. Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”
  Celebrities

  Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”

  De Britse superster Sam Smith (30) - die in mei 2019 uitkwam als non-binair - bracht vrijdag een muziekvideo uit voor hun hitsingle ‘I’m not here te make friends’. Daarin zijn heel wat weelderige kostuums te zien, waaronder een roze bontjas, een crèmekleurig korset en fonkelende handschoenen met bijpassende tepelbedekkingen. En daarover krijgt de artiest nu bakken kritiek via sociale media. Al wordt dat wel tegengesproken door de fans van de ster.