RV
Volledig scherm
© RV

Nathalie Meskens vs. Julie Van den Steen: wie draagt het beter?

‘Tegen De Sterren Op’ keert op donderdag 1 februari om 20u35 terug bij VTM, en dat zal bekend Vlaanderen alweer geweten hebben. Ook dit jaar spelen de acteurs kort op de bal. Nathalie Meskens kruipt ter gelegenheid van de MIA’s in de huid - en in de glitterjurk - van presentatrice Julie Van den Steen. 

5 reacties

 • Dirk De Winter

  5 jaar geleden
  steeds flauwere scenario's,weer een kijker minder
 • Nadi Dima

  5 jaar geleden
  Mooie vrouw nathalie meskens en leuk karakter.
 • Samera Aguezoum

  5 jaar geleden
  sorry geen een van beide, lelijke stof
 • Jef Denijs

  5 jaar geleden
  Nathalie !
 • Marc Vinck

  5 jaar geleden
  Uiteraard Nathalie . Die staat met alles, natuurlijke schoonheid.
 1. KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”
  Celebrities

  KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”

  Taylor Swift pakt uit met speciale stunts tijdens de optredens van haar Eras-tournee. Op een gegeven moment duikt de zangeres het podium in. Concertgangers op de tribunes zien langs boven hoe ze in een gat springt. Vervolgens kunnen ze op schermen zien hoe de zangeres naar de andere kant van het podium ‘zwemt’. Daar komt ze boven water in een andere outfit. Op sociale media zijn fans verbluft door de special effects. “Dit was het coolste deel van het optreden.”
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 3. Romy Schneider kwam de dood van haar zoon nooit te boven: “De meest pijnlijke kreet die ik in m'n leven gehoord heb”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Romy Schneider kwam de dood van haar zoon nooit te boven: “De meest pijnlijke kreet die ik in m'n leven gehoord heb”

  Vanaf eind deze maand loopt in Cinéma Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van Romy Schneider. De ‘Sissi’-trilogie zette haar op de kaart - zo kon u zaterdag al lezen -, maar als prille twintiger wilde ze niets liever dan haar legendarische hoofdrol zo snel mogelijk vergeten. Ondanks een verhuis en een nieuwe liefde bleef het ongeluk haar achtervolgen. Een overzicht van haar turbulente amoureuze parcours en die fatale klap die haar levensvreugde definitief ontnam. “Ik ben een doodongelukkige vrouw van 42 jaar en mijn naam is Romy Schneider.”