Madonna, Michael Jackson en Cher ondergingen een ware transformatie doorheen de jaren.
Volledig scherm
Madonna, Michael Jackson en Cher ondergingen een ware transformatie doorheen de jaren. © EPA/Getty Images/WireImages

Na Tom Cruise zijn ‘nieuwe gezicht’: ook deze sterren gingen iets te vaak langs bij de plastische chirurg

CELEBRITIESTom Cruise (59) kreeg onlangs de wind van voren toen hij bijna onherkenbaar opdook tijdens een honkbalwedstrijd in San Francisco. De acteur verscheen er met een vreemd, opgezwollen gezicht, tot afschuw van veel fans: “Hij lijkt wel één of ander knaagdier.” Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar de woorden ‘plastische chirurgie’ vielen al snel. En hij is lang niet de enige ster waarbij een ingreep misliep. Een overzicht van de meest opvallende transformaties. 

 1. Pieter Loridon laat zich doelbewust besmetten met corona: “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen”
  151

  Pieter Loridon laat zich doelbewust besmetten met corona: “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen”

  Ex-basketter en bekende Vlaming Pieter Loridon (49) heeft zich doelbewust laten besmetten met het coronavirus. “Ik ben me bewust gaan laten besmetten”, zegt Loridon op Instagram. “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen, met positief resultaat.” De BV zegt dat hij binnenkort naar het buitenland moet. Wie niet gevaccineerd is, heeft daarvoor een herstelcertificaat nodig. Maar wat Loridon doet, is niet zonder gevaar. Een Tsjechische zangeres die hetzelfde deed, bekocht het met haar leven.
 2. “Psoriasis kan op alle leeftijden ontstaan": hoe kan je de huidziekte voorkomen en behandelen?
  PREMIUM

  “Psoriasis kan op alle leeftijden ontstaan": hoe kan je de huidziekte voorkomen en behandelen?

  Vandaag is het Wereld Psoriasis Dag: een vaak voorkomende huidziekte waar specialisten nog niet al het fijne over weten. Wat wel zeker is, is dat een fout in het immuunsysteem daarbij een ontsteking veroorzaakt op de huid met rode en dikke vlekken tot gevolg, die vervolgens – volgens het Griekse woord ‘psora’ – beginnen af te schilferen. Dermatoloog dr. Thomas Maselis vertelt wat je kan doen tegen dit vervelende kwaaltje.
 1. Trop is te veel, dus waarom gaan mensen te ver met botox? Cosmetisch chirurg: “Ook fillers zijn niet zo onschuldig”
  PREMIUM

  Trop is te veel, dus waarom gaan mensen te ver met botox? Cosmetisch chirurg: “Ook fillers zijn niet zo onschuldig”

  “Ik wil niet gemeen zijn, maar wat is er gebeurd met het gezicht van Kristin Davis?” Op Twitter raken mensen niet uitgepraat over de actrice die Charlotte speelt in de reboot van ‘Sex and the City’. Waarschijnlijk heeft ze iets te veel botox en fillers laten inspuiten, klinkt het. Cosmetisch chirurg Jan Vermeylen is voorstander van zulke rimpelbestrijders, maar waarschuwt voor overconsumptie. Hij legt uit waarom mensen tegen beter weten in niet kunnen stoppen, en wat daar de gezondheidsrisico’s van zijn.