Marilyn Manson.
Volledig scherm
PREMIUM
Marilyn Manson. © Photo News

Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

CelebritiesHij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?

7 reacties

 • Lieve Van Tallo

  6 maanden geleden
  Excentriek ja maar mag geen excuus zijn voor zijn gedrag te tolereren. Er zijn wetten en regels en ook hij moet ze naleven! Misbruik kan niet dus oppakken en de bak in. Hij leeft niet boven de wet!
 • Anne JACOBS

  7 maanden geleden
  So what? Iedereen weet dat hij exentriek en controverseel is. Ze moesten hem maar niet opzoeken. Hij is superintelligent en jaren gelukkig met zijn huidige levensgezellin, laat hem met rust.
 • RENE LENAERTS

  8 maanden geleden
  Dara zijn zo veel kosten aan dat ze hem beter definitief veilig onderbrengen.
 • Franky Vanhercke

  8 maanden geleden
  Er zijn wel meer pop en rocksterren waar er iets aan scheelt maar zijn muziek is top
 • joeri gielen

  8 maanden geleden
  Zal hem niet veel uitmaken....houd van de aandacht en is stinkend rijk.
 1. Ex-vrouw en geliefden getuigen over dubbelleven Armie Hammer: “Het is erger dan iedereen durft vermoeden”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ex-vrouw en geliefden getuigen over dubbelle­ven Armie Hammer: “Het is erger dan iedereen durft vermoeden”

  Het zijn zeer ongemakkelijke tijden voor Armie Hammer (34). Begin deze maand kwam er een stroom van explosieve informatie op gang over de ‘Call Me By Your Name’-acteur, die kannibalisme zou verheerlijken en er heel wat perverse fetisjen op zou nahouden. Het einde van zijn lijdensweg lijkt ook nog lang niet in zicht: zowel zijn ex-vrouw als twee ex-geliefden verbreken het stilzwijgen en schetsen een duivels beeld van de acteur. “Hammer leidt een verwrongen dubbelleven, hij is een narcist met diepe problemen en zieke fantasieën.”