Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Na hobbelig parcours is Demi Lovato op haar 30ste eindelijk weer gelukkig: “Ik heb geleerd om mijn duistere kant te accepteren”

CelebritiesEen publieke break-up, een eetstoornis én een zware drugs- en alcoholverslaving. Demi Lovato, die op zaterdag haar dertigste verjaardag vierde, kreeg het al hard te verduren. “Het is een mirakel dat ik hier nog zit", geeft de zangeres eerlijk toe. Drie jaar na haar zware overdosis in 2018 is Lovato er echter in geslaagd om weer recht te krabbelen. Een nieuwe liefde en een nieuw album moeten Demi nu helpen om het verleden achter haar te laten. “Iedereen heeft zijn eigen issues. Maar als je je problemen kan aanpakken en jezelf weer bij elkaar kan rapen? Dat is pas echt groeien.”

  1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
    Gouden Cross

    1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

    Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.