Getty/Disney+
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty/Disney+

Na felle kritiek en jaren van afwezigheid: Hayden Christensen opnieuw in de schijnwerpers met 'Obi-Wan Kenobi’

CelebritiesMaar liefst 1.500 acteurs - onder wie toppers als Leonardo DiCaprio - deden auditie voor de rol van Anakin Skywalker, maar het was de toen nog vrij onbekende Hayden Christensen (41) die ermee ging lopen. Al bleek de felbegeerde rol niet meteen de start van een bloeiende carrière voor de jonge acteur, die geplaagd werd door felle kritiek en de tol van de roem. Zo is het de acteur, die z’n rol nu herneemt in ‘Obi-Wan Kenobi’, de afgelopen jaren vergaan. “Ze moesten het leger inschakelen om die duizenden mensen op afstand te houden.”

12 reacties

 • Bram Volckaert

  2 maanden geleden
  De serie is ok, Disney "verkinderlijkt" helaas al deze iconische reeksen iets teveel imo.
 • Robin De Clerck

  2 maanden geleden
  Serie is ok..laatste 2 afleveringen zijn ziek goed :-)
 • Nico Schoovaerts

  2 maanden geleden
  Super goede serie.
 • Eric Vercouillie

  2 maanden geleden
  Rommel.
 • Evan De Jongh

  2 maanden geleden
  Men8ngen verschillen maar eidra een vrouw een belangrijke rol krijgt in een film of serie, en zeker een gekleurde, kan je de commentaar al voorspellen. Sommigen "fans" voelen zich blijkbaar rap bedreigd. Kijk dan niet he als het u niet bevalt ipv zure commentaar te geven, of nog beter "get a life".
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.