Shia LaBeouf ligt al langer onder vuur.
Volledig scherm
Shia LaBeouf ligt al langer onder vuur. © REUTERS

Na aanklacht van mishandeling: Shia LaBeouf last acteerpauze in om psychische hulp te zoeken

CelebritiesShia LaBeouf (34) wordt niet langer vertegenwoordigd door agentschap CAA. De acteur is opgestapt bij het bureau omdat hij na een aanklacht van zijn ex-vriendin FKA twigs een acteerpauze heeft ingelast om psychische hulp te zoeken, meldt People.

2 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  3 weken geleden
  Op een bepaald moment gebeurt er iets in de relatie dader/slachtoffer. Op een magische en tragische wijze, keren de rollen om. Als het slachtoffer de macht krijgt van de publieke opinie, wordt het slachtoffer zelf een machtswellusteling, die gretig wraak neemt.
 • Joeri Karpov

  3 weken geleden
  Mannen die vrouwen of zwakken pijn doen zijn geen mannen het is overschot van de universum
 1. Al op zijn 9de eerste keer opgepakt: nieuwe klachten tegen Shia LaBeouf bevestigen rode draad van aanvallen en uitbarstingen
  PREMIUM
  Celebrities

  Al op zijn 9de eerste keer opgepakt: nieuwe klachten tegen Shia LaBeouf bevestigen rode draad van aanvallen en uitbarstin­gen

  Wat is er aan de hand met Shia LaBeouf (34)? Opnieuw heeft een beroemdheid zich uitgesproken over de misdragingen van de acteur. Het gaat dit keer om zangeres Sia (44), die op Twitter emotioneel schrijft over haar vreselijke ervaringen en LaBeouf er bestempelt als een “pathologische leugenaar.” Met haar bericht wil Sia de wereld waarschuwen voor de ‘Transformers’-acteur en zijn criminele uitspattingen, die nota bene al tijdens zijn vroege jeugd begonnen. Een portret van de acteur wiens leven gekenmerkt wordt door uitbarstingen.
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren