Marilyn Manson krijgt het hard te verduren dezer dagen.
Volledig scherm
Marilyn Manson krijgt het hard te verduren dezer dagen. © European Press Agency (EPA)

Na 25 jaar laat ook manager Marilyn Manson hem vallen na controverse

CelebritiesTony Ciulla, al 25 jaar de manager van Marilyn Manson, heeft afscheid genomen van de van misbruik betichte zanger. Dat meldt The Rolling Stone. Ciulla heeft hiertoe besloten nadat meerdere vrouwen hebben gemeld dat Manson ze seksueel zou misbruikt en gemanipuleerd.

 1. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

  Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?
 2. Na bikkelharde strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Na bikkelhar­de strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis

  Damian Hurley, de 19-jarige zoon van Elizabeth Hurley (56), ziet zijn erfenis aan zijn neus voorbijgaan. Nadat zijn vader Steve Bing in juni 2020 op 55-jarige leeftijd overleden is, kwam er normaal gezien 210 miljoen euro zijn richting uit. Alleen gaat dat bedrag nu in rook op, want de familie van zijn overleden vader slaagde erin om Damian een jaar na zijn overlijden te onterven. Elizabeth zelf is er het hart van in en voelt zich verraden. “Wat Steve wilde, is nu harteloos teruggedraaid.” Hoe kregen ze dat voor mekaar? En hoe moet het nu verder met Damian?
 1. Platenlabel laat Marilyn Manson vallen na beschuldigingen van jarenlang misbruik: “We zullen nooit meer met hem werken”
  Celebrities

  Platenla­bel laat Marilyn Manson vallen na beschuldi­gin­gen van jarenlang misbruik: “We zullen nooit meer met hem werken”

  Evan Rachel Wood (33) vertelt in een Instagram-post dat haar ex-verloofde Marilyn Manson (52) haar jarenlang misbruikt heeft. De ‘Westworld’-actrice getuigde in het verleden al over huiselijk geweld, maar noemde nooit namen. “Ik ben het beu om in angst te leven”, schrijft ze nu. De gevolgen laten niet op zich wachten: Marilyn Manson is door zijn platenlabel abrupt aan de kant geschoven na de beweringen.