Liam Gallagher wordt zondag tijdens de MTV EMA gekroond tot Rock Icon. Dat heeft de muziekzender woensdag bekendgemaakt. De voormalig Oasis-zanger is de eerste artiest die de oeuvreprijs in ontvangst mag nemen.
Volledig scherm
Liam Gallagher wordt zondag tijdens de MTV EMA gekroond tot Rock Icon. Dat heeft de muziekzender woensdag bekendgemaakt. De voormalig Oasis-zanger is de eerste artiest die de oeuvreprijs in ontvangst mag nemen. © EPA

MTV eert Liam Gallagher met eerste ‘Rock Icon’-award

MuziekLiam Gallagher wordt zondag tijdens de MTV EMA gekroond tot Rock Icon. Dat heeft de muziekzender woensdag bekendgemaakt. De voormalig Oasis-zanger is de eerste artiest die de oeuvreprijs in ontvangst mag nemen.

0 reacties

  1. Na beschuldigingen van verkrachting en kannibalisme: Armie Hammer heeft zich laten opnemen
    Celebrities

    Na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kannibalis­me: Armie Hammer heeft zich laten opnemen

    Armie Hammer (34) heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Met de steun van zijn ex-vrouw is de Amerikaanse ‘Call Me By Your Name’-acteur al meer dan een week in behandeling voor drugs-, alcohol- en seksproblemen. Hammer werd de afgelopen maanden aangeklaagd voor verkrachting en kannibalisme. Zo vroeg hij onder meer aan een ex of ze één van haar ribben chirurgisch wilde laten verwijderen, zodat hij die op kon eten. “Hij is verslaafd aan drugs omdat hij zoveel trauma’s heeft en zichzelf niet onder ogen kan zien”, zegt een ex-vriendin.