EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Moeten we echt tot in de kleinste details weten hoe twee mensen zich tot elkaar verhouden? Media-expert over de zaak Depp vs Heard

CelebritiesJohnny Depp (58) heeft gelijk gekregen in het proces over smaad tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). Volgens media-expert Hilde Van den Bulck gaan we Depp waarschijnlijk nog terugzien op het grote scherm. Of de samenleving iets gewonnen heeft bij dit wekenlange proces, is iets anders. “Een deel van de #justiceforjohnny-beweging bestaat uit resolute vrouwenhaters.”

  1. Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarstige maag”

    Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarsti­ge maag”

    Ruben Van Gucht staat bekend als fervent loper, maar de Dodentocht is toch ook voor hem een helse lijdensweg geworden. De sportcommentator voelde zich zo ellendig dat hij na 45 kilometer al naar huis terugkeerde. Van opgeven wilde hij echter niet weten. Enkele uren slaap kikkerden hem op, waarna alsnog een goede afloop volgde. “Karakter haalde het van mijn weerbarstige maag. De warmte maakte het echt een stevige beproeving. Het was een hele verstandige beslissing om tegen 13 uur te stoppen met wandelen”, klinkt het op zijn Instagrampagina.