Fred Willard speelde onder meer mee in 'Modern Family'.
Volledig scherm
Fred Willard speelde onder meer mee in 'Modern Family'. © AFP

‘Modern Family’-acteur Fred Willard overleden

Fred Willard is op 86-jarige leeftijd gestorven. Dat melden Amerikaanse media. De acteur is onder meer bekend van zijn rollen in series als ‘Roseanne’, ‘Modern Family’ en ‘Everybody Loves Raymond’. Hij speelde ook mee in de mockumentary ‘This Is Spinal Tap’. Willard stierf een natuurlijke dood. 

0 reacties

 1. PORTRET. Hete strip-acts, een stevige portie ‘guyliner’ en korte rokjes: dit is Damiano David, frontman van Måneskin
  PREMIUM
  Celebrities

  PORTRET. Hete strip-acts, een stevige portie ‘guyliner’ en korte rokjes: dit is Damiano David, frontman van Måneskin

  Hij danste al in zijn onderbroek - met een halve erectie - voor duizenden gillende fans, hij lag zwaar onder vuur door een drugsschandaal en hij draait regelmatig zijn bandleden binnen. Damiano David (23) lijkt ondanks zijn androgyne outfits wel de nieuwe, hedendaagse rock ’n roll-god te zijn. En dat terwijl er volgens zijn middelbare schoolleerkrachten maar weinig van hem terecht zou komen... Een portret van een Italiaanse dromer die plots een wereldfenomeen werd.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. 57-jarige actrice Elizabeth Hurley toont haar dansmoves in bikini: “Je ziet er nog 27 uit!”
  Play
  Celebrities
  5

  57-jarige actrice Elizabeth Hurley toont haar dansmoves in bikini: “Je ziet er nog 27 uit!”

  De Britse actrice Elizabeth Hurley heeft op Instagram een filmpje gedeeld waar ze al dansend in bikini is te zien. Hurley is duidelijk nog in topvorm op haar 57ste, en dat vinden ook haar volgers: “Wat een lichaam!”, klinkt het onder meer. Het is niet de eerste keer dat de actrice in bikini paradeert op haar sociale media. Elizabeth heeft namelijk een badkledinglijn die ze zo wil promoten.