Kendall Jenner.
Volledig scherm
Kendall Jenner. © BrunoPress/Max PPP

Modemerk eist 1,5 miljoen euro van Kendall Jenner na missen fotoshoot

CelebritiesHet Italiaanse modemerk Liu Jo sleept topmodel Kendall Jenner (25) voor de rechter en eist ruim 1,5 miljoen euro van haar. De halfzus van Kim Kardashian zou een contract hebben getekend voor twee fotoshoots, maar er slechts eentje hebben gedaan. Volgens het merk was ze nota bene voor een ander modebedrijf aan het werk toen de sessie had moeten plaatsvinden.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.