Vogue/Elle
Volledig scherm
PREMIUM
© Vogue/Elle

Modebladen zijn het nieuwe sexy: hoe Billie Eilish en co typische mannenbladen een hak zetten

CelebritiesEen bom in een bustier, goed voor een recordaantal kliks op internet: zangeres Billie Eilish (19) toont haar lichaam als nooit tevoren, en het is opvallend dat ze zulks in Vogue doet. Wat je vroeger zag in mannenbladen als Maxim of Esquire - mooie vrouwen in verleidelijke poses - zie je tegenwoordig in modemagazines.  Wat is de filosofie hierachter?

13 reacties

 • Rachel Janssens

  2 weken geleden
  Sommige mannen hieronder praten over wat 'alle' mannen aantrekkelijk vinden. Wel persoonlijk vind ik (jonge) mannen met een serieus gespierd lijf en sixpack pas aantrekkelijk. En ik sta daar niet alleen in. Ik vermoed echter dat net de mannen die zoveel kritiek uiten het minst aan ons ideaalbeeld voldoen.
 • Kristine Delacourt

  2 weken geleden
  Geld. Wat anders?
 • willy staes

  2 weken geleden
  naar mooi kijk iedereen graag of het nu om vrouwen gaat of auto's , mooi is aantrekkelijk en zal het altijd blijven .
 • wim CLAES

  2 weken geleden
  Ze is 19.mag ze nog vrouw zijn? Toen ze rondliep als een clochard was het ok.ze heeft een prachtig gezicht, dus je kon verwachten dat er onder die jongenkleren een mooi lichaam zat.maar de boodschap is, doe wat je zelf wil en waar je je goed mee voelt. Haar leven, wat nu gebeurt is bodyshaming.hoe je het draait of keert.
 • Roger Williams

  2 weken geleden
  Ik geef Marc Janssens 100% gelijk. Mannen willen slanke, uiterlijk aantrekkelijke vrouwen zien zoals dat steeds is geweest in dat soort bladen. Geen aandachtstrekkers met vele maatjes teveel die ons mannen door de strot willen rammen dat dit het nieuwe aantrekkelijk is. Sorry hoor, verre van zelfs.
 1. Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd

  Jarenlang was hij een van de populairste acteurs in Hollywood én een van de meest begeerde vrijgezellen op de markt. Maar ondertussen ziet het leven van James Franco (43) er helemaal anders uit. Nadat de acteur door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik, keert ook zijn beste vriend Seth Rogen (39) hem nu de rug toe. “Momenteel niet meer van plan om nog met hem samen te werken”, klonk het in interview met Sunday Times. De gloriejaren van de voormalige golden boy zijn dan ook voorgoed verleden tijd.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"