Miskoop van Adele? Huis van 50 miljoen euro loopt risico in de afgrond te belanden door aardbevingen

CelebritiesSlecht nieuws voor Adele (33). De zangeres kocht in januari het luxueuze huis van acteur Sylvester Stallone (75) over voor een prijskaartje van maar liefst 50 miljoen euro. Voor dat geld kreeg ze ook heel wat in de plaats. Al blijkt nu, een kleine drie maanden later, niet alles rozengeur en maneschijn te zijn wat betreft het huis. Volgens rapporten zou de villa op een actieve breuklijn liggen, wat betekent dat het heel veel risico loopt om stevig getroffen te worden als er een aardbeving voorkomt. 

5 reacties

 • Ibn Marouf

  9 maanden geleden
  Dat is al slimmere mensen overkomen. Stallone was dus nog zo gek niet. Och, een nieuw CD'tje maken en dat is zo vergeten!
 • Sven Degroote

  9 maanden geleden
  21.000 m² ... 't zal wel 21.000 square feet zijn zeker, nog meer dan genoeg natuurlijk !
 • patrick de bock

  9 maanden geleden
  Werk voor advokaten?
 • Marjan Frankie

  9 maanden geleden
  Rambo verkoopt zijne rommel voor grof geld en wees er maar zeker van dat hij alle minpuntjes kende anders verkoop je niet als het allemaal rozengeur en maneschijn is
 • Gerard Braeckmans

  9 maanden geleden
  Er zou ook een vliegtuig kunnen op vallen.
 1. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”

  Zangeres Adele (34) heeft tijdens haar concert in Las Vegas de tijd genomen om een fan te begroeten. De fan droeg een t-shirt van Jennifer Lopez, wat meteen de aandacht trok van de wereldberoemde zangeres. Maar toen Adele wilde poseren voor een selfie met het meisje, schrok ze zich een hoedje. Volgens de zangeres waren de twee dan ook totaal niet herkenbaar. “Wow, haal dat van mijn gezicht af!”, riep Adele. “Zo zie je er toch helemaal niet uit, lieve schat.”