Volledig scherm
© getty

Milow entertaint Belgisch consulaat in Los Angeles

 1. Flo Windey stapt uit The Social House: “Een verkeerde inschatting, ik heb er mensen mee gekwetst”
  Showbizz
  9

  Flo Windey stapt uit The Social House: “Een verkeerde inschat­ting, ik heb er mensen mee gekwetst”

  Flo Windey is uit The Social House gestapt. De tv-presentatrice nam de beslissing omdat er te weinig kleur zat in het experiment. “Ik probeer al even om diversiteit en inclusiviteit in de media aan te pakken. Dit was duidelijk geen juiste representatie daarvan. Het was een verkeerde inschatting van mij en daar heb ik mensen mee gekwetst”, klinkt het. Ook de timing - in volle coronalockdown - zat volgens haar verkeerd.
 2. ‘Charmed’-actrices Alyssa Milano en Holly Marie Combs reageren op de uitspraken van hun ex-producer: “Onze serie was niet slecht voor de wereld”
  Celebrities

  ‘Char­med’-actrices Alyssa Milano en Holly Marie Combs reageren op de uitspraken van hun ex-producer: “Onze serie was niet slecht voor de wereld”

  Krista Vernoff, die zich in het verleden de producer van ‘Charmed’ mocht noemen, heeft in een interview verteld waarom ze destijds opgestapt is bij de serie. Volgens haar was de reeks ‘slecht voor de wereld’ geworden, maar daar zijn Alyssa Milano en Holly Marie Combs, twee van de bekendste namen uit de show, het absoluut niet mee eens.
 1. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is

 2. Koen Wauters bezoekt (digitaal) het hippe SoHo met onze man in New York
  Play
  ONZE MAN IN NEW YORK

  Koen Wauters bezoekt (digitaal) het hippe SoHo met onze man in New York