Millie Bobby Brown
Volledig scherm
Millie Bobby Brown © Getty Images

Millie Bobby Brown openhartig over hoe ze op jonge leeftijd al werd geseksualiseerd: “Echt walgelijk soms”

CelebritiesMillie Bobby Brown (18) heeft in een interview met ‘The Guilty Feminist’ verteld over de seksualisering die ze heeft ervaren sinds ze beroemd is geworden op heel jonge leeftijd en de reacties op het feit dat ze nu 18 jaar oud is geworden. De actrice onthulde dat ze altijd al met ongepaste opmerkingen heeft moeten omgaan maar dat ze nu “nog grover” zijn geworden nu ze meerderjarig is. 

 1. Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt
  Play
  Celebrities

  Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt

  Tijdens de tour van Michael Bublé zorgde zijn zoon Noah (8) voor een verrassing voor wanneer zijn papa weer thuis was. Hij leerde de zanger zijn nummer ‘I’ll Never Not Love You op de piano spelen. Op Instagram postte Michael Bublé een video waarin het nummer zingt met Noah die hem begeleid. Bublé heeft het duidelijk moeilijk om het droog te houden. ‘Meer talent in zijn vingers dan ik in mijn hele lichaam’, schreef Bublé bij het Instagrambericht. Noah is het zoontje dat te maken heeft gehad met leverkanker, maar ondertussen genezen is en in goede gezondheid verkeerd.
 2. Belgische influencers krijgen waarschuwing omdat ze adres niet op sociale media vermelden: “Welke idioot maakt zo'n beslissingen?”

  Belgische influen­cers krijgen waarschu­wing omdat ze adres niet op sociale media vermelden: “Welke idioot maakt zo'n beslissin­gen?”

  Opschudding in influencerland: wie de nodige macht uitoefent op sociale media moet sinds enkele maanden een adres en een ondernemingsnummer vermelden op zijn profiel. De overheid meent het wel degelijk, want de eerste waarschuwingen zijn inmiddels verstuurd. “Maar ik ga dit niet doen”, reageert de bekende YouTuber Acid. Average Rob vraagt zich zelfs af “welke idioot zo'n beslissingen maakt”.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.