Rupert Grint ten tijde van 'Harry Potter' (links) en vandaag in de Netflix-hit 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities' (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Rupert Grint ten tijde van 'Harry Potter' (links) en vandaag in de Netflix-hit 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities' (rechts). © EPA/rv

“Miljoenen verdiend, maar niet door te acteren”: waar was ‘Harry Potter’-ster Rupert Grint de laatste jaren?

Celebrities‘Harry Potter’-ster Rupert Grint (34) lijkt stilaan z’n comeback te maken op het kleine en grote scherm. Zo dook de acteur deze week onverwacht op in een aflevering van de Netflix-hit ‘Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’. En volgend jaar kan je de Brit bewonderen in de horrorprent ‘Knock at the Cabin’, z'n eerste filmrol sinds 2015. Nochtans keerde Grint een tijdje het acteren de rug toe. Wat was er precies aan de hand? En hoe komt het dat de acteur de voorbije jaren toch veel poen kon binnenrijven? “Ik dacht: dit is zo allesverslindend. Wil ik dit nog wel?”

4 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Terecht komt deze schitterende acteur terug op het scherm. Ik vond hem veruit de allerbeste acteur van de drie, in HP. En ik ben de enige niet, gelukkig.
 • Michael GOORMACHTIGH

  2 jaar geleden
  Gelukzak! En nog verstandig ook!
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  voor veel bedrijven is het belangrijk om met een goed investeringskapitaal te kunnen starten. alle begin is moeilijk, en het kapitaal helpt die beginperiode te overbruggen. en als je dat niet hebt gaat het vlug bergaf als de omzet te lang te laag blijft.
 • DIRK RASSCHAERT

  2 jaar geleden
  Geld maakt geld zeker ?
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.
 3. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.