Jamie Lynn Spears
Volledig scherm
Jamie Lynn Spears © WireImage

Mentale gezondheidsorganisatie weigert donatie Jamie Lynn Spears

CelebritiesDe non-profitorganisatie ‘This Is My Brave’ heeft laten weten donaties die voort zouden komen uit de verkoop van het aanstaande boek van Jamie Lynn Spears (30), het zusje van Britney Spears, te weigeren. Dat maakte de mentale gezondheidsorganisatie bekend via sociale media.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show
  Celebrities
  3

  Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show

  Enkele dagen geleden zagen we hoe de Britse zangeres Adele (33) tijdens haar tv-show ‘An Audience with Adele’ herenigd werd met Miss McDonald, een leerkracht die haar hielp en inspireerde toen ze nog een klein meisje was. Tijdens de emotionele ontmoeting vroeg ze om het telefoonnummer van haar oud-leerkracht. Dat heeft ze klaarblijkelijk gebruikt om haar een paar peperdure concerttickets cadeau te doen.