Mel B en Stephen Belafonte
Volledig scherm
PREMIUM
Mel B en Stephen Belafonte © Photo News

Mel B leefde tien jaar in doodsangst voor haar echtgenoot Stephen: “Ik vraag me nog altijd af waarom ik zo lang bij hem bleef”

CelebritiesIn een clip op YouTube vestigt Melanie Brown, beter bekend als Spice Girl Mel B, de aandacht op huiselijk geweld. Tien jaar lang had ze amper een eigen leven. Haar tweede man Stephen Belafonte (46) sloeg haar en dwong haar seksvideo’s te maken. “Als Scary Spice barstte ik van zelfvertrouwen”, zegt Mel B die zaterdag 46 wordt. “Maar zelfs dat nam hij van me af.”

0 reacties

 1. ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”
  Celebrities

  ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”

  Het is geen geheim dat het er niet altijd even koosjer aan toe ging op de set van ‘One Tree Hill’. Enkele actrices hebben zich namelijk al meermaals uitgesproken over het vermeende misbruik achter de schermen van de populaire reeks. Maar nu getuigen Sophia Bush (40) en Hilarie Burton (40) dat ze ook naast de set gedwongen werden tot dingen waar ze niet achter stonden: “We moesten die fotoshoot doen.”
 2. Countryzanger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”
  Play
  Celebrities
  3

  Countryzan­ger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”

  Zaterdag moest een topdag worden voor singer-songwriter Jake Flint en zijn kersverse bruid Brenda. Helaas veranderde hun trouwdag in een regelrechte hel toen Flint die nacht overleed. Hoe dat kon gebeuren, is voorlopig nog onbekend. De countryzanger werd 37 jaar oud. “We zouden nu onze trouwfoto’s moeten bekijken, maar in plaats daarvan moet ik kleding uitzoeken om mijn man in te begraven.”