Michael Jackson bij 'zijn' Neverland.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jackson bij 'zijn' Neverland. © fotomontage HLN

‘Meest beruchte pretpark ter wereld’ krijgt nieuw leven: “Neverland moet weer een paradijs voor kinderen worden”

CelebritiesOp nieuwe luchtfoto’s is te zien dat de kermisattracties en het treinspoor op de beruchte Neverland Ranch in ere hersteld zijn. De nieuwe eigenaar, miljardair Ron Burkle, wil van het voormalige sprookjesland van de overleden popster Michael Jackson naar verluidt opnieuw een kinderparadijs maken. Maar of het ‘meest beruchte pretpark ter wereld’ ooit van z’n groezelige imago zal afraken, is een andere vraag. “Michael heeft er geheime slaapkamers laten bouwen om ongestoord z’n gang te kunnen gaan met minderjarigen.”

0 reacties

 1. Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”
  Play
  Celebrities
  9

  Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproble­men van wiet”

  Johnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.