The Sun
Volledig scherm
© The Sun

Matthew Perry en zijn verloofde Molly voor het eerst samen gespot (in matching outfits) sinds hun verloving

Celebrities‘Friends’-acteur Matthew Perry (51) en zijn verloofde Molly Hurwitz (29) zijn voor het eerst samen gespot sinds de aankondiging van hun verloving in november. Het koppel droeg matching outfits: ze hadden beiden een geruit hemd, zwarte broek en witte sneakers aan. Of zoals Ross het zou zeggen: “Couples who live together, do start to look alike.”

0 reacties

 1. Demi Lovato geeft toe dat ze niet bipolair is: “Ik moest gewoon volwassen worden”
  Celebrities

  Demi Lovato geeft toe dat ze niet bipolair is: “Ik moest gewoon volwassen worden”

  De afgelopen weken was er veel te doen rond Demi Lovato (28) en haar documentaire ‘Dancing with the Devil’. In de docu vertelt de zangeres onder meer over haar overdosis uit 2018 die haar bijna fataal werd en in de laatste aflevering ‘Rebirthing’, die sinds dinsdag op YouTube, vertelt Demi onder meer dat ze niet compleet nuchter is. Een beslissing waar niet iedereen het mee eens is. “Drinken met mate werkt niet. Sorry”, klinkt het bijvoorbeeld bij Elton John (74).
 2. HERBEKIJK. Samen met Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche op stap in hun favoriete wijk van New York: “Onze zoon heet Ellis, zoals Ellis Island"
  Play

  HERBEKIJK. Samen met Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche op stap in hun favoriete wijk van New York: “Onze zoon heet Ellis, zoals Ellis Island"

  New York op slot? Niet voor jullie. Stadsgids Patrick van Rosendaal weet dat velen het reizen missen. En toegegeven: als stadsgids mist hij jullie ook. Daarom gaat hij tijdens de paasvakantie elke dag om 20 uur live. Vandaag heeft hij Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche mee als gast en ontdekken ze samen met jullie een van hun favoriete buurten in New York.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers