Matthew McConaughey
Volledig scherm
Matthew McConaughey © FilmMagic

Matthew McConaughey: “Mijn leven is verrijkt door het coronavirus”

CelebritiesSinds het coronavirus zijn intrede deed in de Verenigde Staten, leeft Matthew McConaughey in quarantaine met zijn vrouw Camila Alves, hun drie kinderen Levi (12), Vida (10), Livingston (8) en zijn moeder Mary Kathlene. In een Facebook Watch-special liet de acteur weten ‘bijzonder dankbaar te zijn voor deze tijd met zijn familie’.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Lil’ Kleine reageert op kritiek na peperduur horloge voor zoontje: “Natuurlijk heeft een jochie van 1 jaar dat niet nodig”
  Showbizz

  Lil’ Kleine reageert op kritiek na peperduur horloge voor zoontje: “Natuurlijk heeft een jochie van 1 jaar dat niet nodig”

  Lío, het 1-jarige zoontje van rapper Lil’ Kleine (26), heeft een peperduur merkhorloge cadeau gekregen. Het gaat om een kleine versie van een zogenoemd Royal Oak-model van het Zwitserse merk Audemars Piguet, dat op normale grootte al snel tienduizenden euro’s kost. Maar zoveel uiterlijk vertoon lokt ook haatreacties uit: via Instagram reageert Lil’ Kleine nu op de ontstane opschudding.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen