Volledig scherm
© Instagram

Matthew - Marcel Lubbermans - Lewis kijkt niet graag naar de ‘Harry Potter’-films

CelebritiesMatthew Lewis (31), die in de ‘Harry Potter’-saga de rol van Marcel Lubbermans speelde, heeft een opvallende uitspraak gedaan over de films. In een interview met The New York Times vertelt hij dat hij niet graag naar zijn acteerprestaties in de film kijkt. “Het is redelijk pijnlijk voor mij”, aldus de acteur.

1 reactie

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Ik heb nog geen enkel boek gelezen en nog geen enkele film gezien van potterken en ik leef nog altijd
 1. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'