Matt Damon.
Volledig scherm
Matt Damon. © photo_news

Matt Damon: “Ik ben de domste acteur aller tijden. En daar hou ik van”

CelebritiesHet brede publiek kent hem vooral als actieheld Jason Bourne en ook zijn nieuwe film ‘Le Mans 66' zit vol waanzinnige stunts. Toch ziet Matt Damon (49) zich in het echte leven als een gewone huisvader. “Mijn dochters kennen mij vooral als die tamme gast die thuis maar wat rondloopt.”

3 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  1 jaar geleden
  Hij is slim, maar voor de buitenwereld doet hij een beetje alsof. Zich 'dom' voordoen: op die manier kom je meer te weten. Zou een ideale James Bond new style zijn: een rustige vijftiger, met minder geweld, meer onderhuidse humor en flegma, à la Michael Caine of Burt Lancaster.
 • Jan Boden

  1 jaar geleden
  Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.
 • Roy Coocks

  1 jaar geleden
  Dus de geschikte man om in het Belgisch parlement te zitten.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?