Marlon Brando.
Volledig scherm
Marlon Brando. © REUTERS

Marlon Brando’s getuigenis tegen Michael Jackson duikt op in podcast: “Ik vroeg hem naar kindermisbruik en hij begon te huilen”

CelebritiesDe getuigenis van ‘The Godfather’-ster Marlon Brando tegen popster Michael Jackson is opgedoken in de Amerikaanse podcast ‘Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson’. De LA Times beluisterde de aflevering op voorhand, en ontdekte dat Brando Michael aan het huilen bracht. 

6 reacties

 • Carol VanVliet

  1 jaar geleden
  misschien huilde Michael wel omdat hij beschuldigd werd van iets wat niet waar was
 • Yvonne Etman

  1 jaar geleden
  De woorden zijn volledig uit zijn verband getrokken. Als Marlon echt dat dat Michael dat soort dingen deed zou hij echt niet zo,n goede vriend van hem zijn geweest en vlak voor zijn dood nog op Neverland zijn geweest. Onzinnig!!
 • Geraldine Marcelis

  1 jaar geleden
  Mico Brando zoon van,heeft al gereageerd en zegt dat de woorden van zijn vader verdraaid geweest zijn.Dat ze 3 decennia vrienden waren met Michael,dat zijn vader toen hij ziek vas in Neverland mocht verblijven en dat Marlon nooit zou gebleven zijn moest hij ook maar enige twijfel hebben dat Michael een pedofiel zou zijn.
 • Petra Clyncke

  1 jaar geleden
  Naar mijn gevoel is Michael altijd een kind zelf gebleven en vertoefde hij graag in kinder gezelschap die hem veel schade heeft gekost en misbruik gemaakt van werd gehouden voor geld en kon hij zichzelf maar uiten in ze muziek die fenomeen was
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Wanneer gaan die insinuates eens stoppen!?Michael was hoog sensitief en had het Peter Pan syndroom.De jongen die nooit volwassen kon worden door zijn eigen succes en door de keiharde aanpak van zijn vader.Voor mij is hij onschuldig.Vraag het anders eens aan die rechter en die 12 koppige jury die hem vrijsprak.Benieuwd of Canvas ook eens"chase the truth"zal uitzenden.Deze docu werpt een ander zicht over de mens MJ.De meningen zullen altijd verdeeld blijven...
 1. Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenenvilla eindelijk verlaten “na gewapende overname”
  Celebrities
  2

  Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenen­vil­la eindelijk verlaten “na gewapende overname”

  Phil Collins (69) heeft zijn 23 jaar jongere ex-vrouw Orianne Cevey na een maandenlange ruzie definitief uit zijn landhuis in Miami gezet. Collins zette de riante villa van 10.769 vierkante meter meteen te koop en heeft naar verluidt een koper gevonden die er bijna 33 miljoen euro voor wil betalen. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de soap tussen de ex-geliefden die de Britse tabloids de voorbije maanden domineerde.
 2. Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”
  PREMIUM
  Celebrities

  Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”

  Ze had gehoopt op goed nieuws uit Oostende, bij het begin van het nieuwe jaar. Na zoveel ellende in het coronajaar moest het wel beter zijn in 2021. Helaas is het voor Jacky Lafon helemaal anders uitgedraaid: kort na Nieuwjaar is haar zus Liliane op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Covid-19. In Primo doet Jacky het verhaal van de droevige strijd van Liliane, in de hoop dat door haar getuigenis sommige mensen de ernst van de situatie gaan inzien. ‘Nog te veel mensen wuiven deze crisis gewoon weg’, zucht ze.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong