BTS
Volledig scherm
PREMIUM
BTS © Photo News

Marketingmachine BTS stopt er even mee, en dat is niet verwonderlijk: “Koreaanse popwereld is bikkelhard”

CelebritiesVan ‘Squid Game’ tot BlackPink: de Zuid-Koreaanse popcultuur heeft onze oevers bereikt, en hoe. Eén klepper bij uitstek is natuurlijk boyband BTS, die ook de Westerse hitlijsten zonder moeite beklom. Maar de zeven jongens geven er voorlopig de brui aan en kondigden ‘een pauze van onbepaalde duur’ aan. “We hebben wat rust nodig”, klinkt het. En dat is niet verwonderlijk, want de moordende druk van de Koreaanse popwereld zorgde bij andere groepen al voor dramatische situaties. 

0 reacties

 1. Politie geeft noodoproep en details vrij over dood 'Full House’-acteur Bob Saget
  Play
  Celebrities

  Politie geeft noodoproep en details vrij over dood 'Full Hou­se’-ac­teur Bob Saget

  Het lichaam van Bob Saget, de ‘Full House’-acteur die op zondag op 65-jarige leeftijd overleed, werd ontdekt door een hotelmedewerker. Dat blijkt uit het politieverslag dat maandag werd vrijgegeven. Uit dat verslag blijkt dat het lichaam van Saget ontdekt werd iets na 16 uur plaatselijke tijd, nadat zijn familie ongerust gebeld had naar het hotel omdat ze hem niet konden bereiken. De Amerikaanse komiek lag op zijn rug in bed, met zijn linkerarm op zijn borst. Een eerste lijkschouwing vond ook geen sporen van drugs of kwaad opzet terug.
 2. Zoon van Sinead O’Connor had zijn begrafenis maanden voor zijn dood al gepland: “We hebben hem in de steek gelaten”
  Celebrities
  5

  Zoon van Sinead O’Connor had zijn begrafenis maanden geleden al gepland: “We hebben hem in de steek gelaten”

  Shane, de tienerzoon van Sinead O’Connor (55) die begin deze maand uit het leven gestapt is, had zijn begrafenis al maanden op voorhand gepland. Dat maakte de zangeres zelf bekend in een reeks berichten op Twitter.Daarnaast haalde Sinead uit naar enkele instellingen die volgens haar deels verantwoordelijk waren voor het welzijn van haar 17-jarige zoon. “Er is een storm op komst waar jullie niet op voorbereid zijn. Dagelijks sterven er kinderen onder jullie toezicht.”
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Kanye West aanwezig op verjaardagsfeest van zijn dochter, dankzij Travis Scott
  Celebrities

  Kanye West aanwezig op verjaar­dags­feest van zijn dochter, dankzij Travis Scott

  Kanye (44) strikes again. Afgelopen weekend haalde hij nog stevig uit naar zijn ex Kim Kardashian (41) en insinueerde hij in een interview dat zij hem weghoudt van hun kinderen. Maar zaterdag was hij wel degelijk aanwezig op het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago (4), al was dat niet dankzij Kim. Het was rapper Travis Scott, die samen is met de zus van Kim, Kylie Jenner, die hem het adres en uur van het feestje had doorgestuurd.