Marijn Devalck en Niels de Stadsbader op de set van FC De Kampioenen.
Volledig scherm
Marijn Devalck en Niels de Stadsbader op de set van FC De Kampioenen. © Photo News

Marijn Devalck: "Acteurs niet rijk geworden van FC De Kampioenen"

Acteur Marijn Devalck is ondanks zijn jarenlange dienst als Boma in FC De Kampioenen niet rijk geworden. Ondanks de bioscoopfilm die eraan komt, de talloze herhalingen van de serie op de openbare omroep en de verkoop van heel wat merchandising, zijn de acteurs van de succesreeks hier niet rijk van geworden.

 1. Hollywoodsterren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraaiing abortuswet: “Onafhankelijk, tenzij je een baarmoeder hebt”
  Celebrities

  Hollywood­ster­ren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraai­ing abortuswet: “Onafhanke­lijk, tenzij je een baarmoeder hebt”

  “4th of July gaat niet door wegens een gebrek aan onafhankelijkheid”, klinkt het op de sociale media van Kim Kardashian. De realityster is ook niet de enige die zich op de Amerikaanse nationale feestdag uitgesproken heeft. Ook andere beroemdheden maakten van de gelegenheid gebruik om te reageren op de terugdraaiing van de abortuswet door het Amerikaanse Hooggerechtshof.
 2. Een modeontwerpster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?
  PREMIUM
  Celebrities

  Een modeont­werp­ster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?

  Van de vier muzikanten die samen de meest populaire rock- en popband ooit - The Beatles - opzetten, zijn er nog twee in leven. John Lennon werd op 8 december 1980 in New York door een dolgedraaide fan doodgeschoten, George Harrison overleed op 29 november 2001 aan de gevolgen van keelkanker. Zanger en bassist Paul McCartney is tot op de dag van vandaag albums blijven maken en ook drummer Ringo Starr is nog altijd actief. Maar wat is er van hun kroost geworden? “Het was niet makkelijk om z'n zoon te zijn.”