Mariah Carey en Olivia Newton-John
Volledig scherm
Mariah Carey en Olivia Newton-John © Getty/Twitter

Mariah Carey eert Olivia Newton-John: “Ze was één van de vriendelijkste, meest genereuze en liefste personen die ik ook ontmoette”

CelebritiesHet nieuws dat Olivia Newton-John het leven liet op 73-jarige leeftijd sloeg in als een bom. De ‘Grease’-actrice laat een memorabele indruk na op velen, en zo ook op Mariah Carey (53). De zangeres blikt op Twitter graag terug op hoe Olivia haar inspireerde. “Olivia, ik hou van je.”

0 reacties

 1. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
 2. Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktoberfest, in lederhosen
  Play
  Celebrities

  Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktober­fest, in lederhosen

  Ed Sheeran trok zijn mooiste lederhosen aan voor het Frankfurter Oktoberfest. In de Duitste stad kan je genieten van het grootste volks- en bierfeest van over de hele wereld. Daarbovenop zorgde de organisatie voor een verrassing van formaat: niemand minder dan Ed Sheeran paradeerde als special guest. Volledig in thema zong hij zijn eigen nummers, maar ook covers waaronder ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson en ‘Everybody’ van Backstreet Boys.