Mariah Carey.
Volledig scherm
Mariah Carey. © AP

Mariah Carey: “Als kind werd mijn kerst altijd wel door iemand verpest”

CelebritiesMariah Carey (50) is door haar kerstklassieker ‘All I Want For Christmas’ uit 1994 een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan Kerstmis heeft.

0 reacties

 1. “Toen ik 12 jaar oud was, probeerde mijn zus me aan een pooier te verkopen”: Mariah Carey schrijft zorgen van zich af in nieuwe biografie
  PREMIUM
  Celebrities

  “Toen ik 12 jaar oud was, probeerde mijn zus me aan een pooier te verkopen”: Mariah Carey schrijft zorgen van zich af in nieuwe biografie

  “Zingen was voor mij een manier om te ontsnappen, en schrijven was een manier om alles te verwerken”, schrijft Mariah Carey (50) in haar kersverse biografie ‘The Meaning of Mariah Carey’. “Er zat wel vreugde in, maar voornamelijk was het een manier om te overleven. Nog steeds.” Want ja, je zou het misschien niet zeggen, wanneer je haar ziet schitteren in glamoureuze outfitjes en op hoge hakken, maar de zangeres heeft wel degelijk diepe dalen gekend. Van een controlerende ex tot gewelddadige familieleden en een geheim grunge-album: Mariah heeft wel degelijk wat te verwerken.
 2. Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen
  Celebrities

  Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen

  Slecht nieuws voor Donald Trump (74). De huidige Amerikaanse president, die aanstaande woensdag wordt opgevolgd door Joe Biden (78), dreigt nog meer te verliezen. De vakbond SAG (Screen Actors Guild)-AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) komt dinsdag bij elkaar om uitzetting van Trump te bespreken, wat bijvoorbeeld zou betekenen dat hij nooit meer terug kan keren naar zijn geliefde show ‘The Apprentice’. Dat meldt Deadline.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen