Victoria De Angelis.
Volledig scherm
Victoria De Angelis. © AP

Måneskin-bassiste Victoria viert zeldzame vrije dag met toplessfoto’s en pakt 1,3 miljoen likes

CelebritiesVictoria De Angelis (21), bassiste bij de immens populaire band Måneskin, heeft binnen korte tijd ruim 1,3 miljoen likes verzameld met twee foto’s van een zeldzame vrije dag. De Italiaanse rockers worden sinds de winst bij het songfestival geleefd, maar deze week had Victoria even vrij en genoot ze zonder bovenkleding van de natuur.

12 reacties

 • Ronny Biesen

  3 maanden geleden
  Tja, als de muziek op niets trekt kan je beter wat anders laten zien.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Mooi meisje tout court
 • willy zachel

  3 maanden geleden
  Mooi maar voor mij iets te weinig volume !
 • Bianca Heyman

  3 maanden geleden
  Oh wauw, da's nog eens interessant en educatief nieuws zie... Serieus zeg, wa ne trieste wereld, waarin het voor de jongere generaties vooral draait om het bekomen van zoveel mogelijk likes, en dat op eender welke manier; hetzij half naakt, met onnozele challenges, gevaarlijk, of waarbij ze zelfs het leven laten. Alles voor hun social media.. Ik mag hopen dat er nooit een 3de oorlog komt, want als DIE hun land moeten verdedigen, dan mogen we't vast wel vergeten.. Tenzij 't een virtuele is!? ;-)
 • Carmen De Gussem

  3 maanden geleden
  De bas van Victoria is heel nadrukkelijk aanwezig in de liedjes van de band.Ik houd van haar bas spel en bovendien is ze mooi meisje en altijd heel lief tegen de fans. Trouwens de andere bandleden gaan ook op een heel vriendelijke manier met hun fans om.Ik vind de muziek van de band super,ze schrijven hun meeste liedjes zelf en ze hebben zeker de overwinning op het songfestival dubbel en dik verdiend.Het is alleen spijtig van de boycot op de radio maar dat was in het verleden ook zo voor rock!
 1. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  3

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.
 2. Hollywood reageert geschokt na fataal ongeval op filmset: “Hoe kon deze tragedie in hemelsnaam gebeuren?”
  Play
  Celebrities
  6

  Hollywood reageert geschokt na fataal ongeval op filmset: “Hoe kon deze tragedie in hemelsnaam gebeuren?”

  Alec Baldwin (63) heeft een fataal schot gelost met een vuurwapen op een filmset in de Amerikaanse staat New Mexico. De 42-jarige cameraregisseur van de film, Halyna Hutchins, is daarbij om het leven gekomen. De 48-jarige regisseur Joel Souza is volgens de politiekorpschef van Santa Fe met schotwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar hij is buiten levensgevaar. Via de sociale media stromen de reacties uit Hollywood en de filmsector binnen.