Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein poseren op het Schotse koninklijke landgoed Balmoral. Het is een van de foto’s die op het proces werden getoond.
Volledig scherm
Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein poseren op het Schotse koninklijke landgoed Balmoral. Het is een van de foto’s die op het proces werden getoond. © Photo News

Man getuigt op proces Ghislaine Maxwell dat zijn ex-vriendin als tiener seks had met Jeffrey Epstein

De voormalige vriend van Carolyn, het pseudoniem een van de vier vrouwen die Ghislaine Maxwell, hebben aangeklaagd, heeft getuigd op het proces tegen de partner van de overleden pedofiel Jeffrey Epstein. De man zei dat zijn ex, Carolyn, als tiener seks had met Epstein en dat hij zelf vaak minderjarige meisjes naar de miljardair bracht.

  1. Zo zag je de Kardashians nog nooit: North West pronkt tijdens Thanksgiving met ‘koninklijke familieportretten’
    Play
    Celebrities

    Zo zag je de Kardas­hians nog nooit: North West pronkt tijdens Thanksgi­ving met ‘koninklij­ke familiepor­tret­ten’

    De Kardashians vierden donderdag Thanksgiving. Dankzij North West (9) krijgen we het opvallende decor én het uitgebreide diner te zien. De dochter van Kim Kardashian (42) en Kanye ‘Ye’ West (45) deelt ook enkele bijzondere fotokaders die de familie aan de muur heeft hangen. We herkennen op de ‘koninklijke portretten’ onder meer Kim, Rob en Khloé Kardashian, North West, Kendall Jenner én zelfs Caitlyn Jenner.