Madonna snuift aan flesje tijdens TikTok Live en draait even weg: “Alles voelt zo anders”

CelebritiesMadonna (64) ging live met een bekende TikTokker Terri Joe. Wanneer de vrouw vragen stelt aan de ‘Queen of Pop’, pakt Madonna een klein flesje vast waar ze stevig aan snuift. “Zijn dat poppers?”, vraagt Terrie voor ze begint te lachen. Poppers zijn de verzamelnaam voor enkele snel verdampende stoffen die een korte maar intense roes veroorzaken. Voor de rest van de video spreekt de Amerikaanse zangeres wartaal en kan ze niet ophouden met lachen. “Alles voelt zo anders.”

 1. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.
 2. Zoon van overleden Gina Lollobrigida boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaarheid”
  Celebrities

  Zoon van overleden Gina Lollobrigi­da boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaar­heid”

  De Italiaanse actrice Gina Lollobrigida stierf eerder deze maand op 95-jarige leeftijd en liet miljoenen achter. Normaliter zou haar erfenis naar haar enige zoon Milko Skofic (66) gaan, al blijkt nu dat haar 60 jaar jongere minnaar Andrea Piazzolla (35) ook een deel krijgt. Dat vindt haar zoon oneerlijk: “Gemanipuleerd om haar miljoenen aan hem te geven.”
 1. Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel
  PREMIUM
  Celebrities

  Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel

  Hij is de enige kleinzoon van wijlen John F. Kennedy. Intelligent, knap en charismatisch. Maar of Jack Schlossberg, die op 19 januari 30 werd, ooit een rol van betekenis zal spelen op de politieke scene, is nog koffiedik kijken. Als het aan zijn moeder Caroline (65) ligt, alvast wel. Wie is die Kennedy die dweept met Dwayne Johnson en peddelt op East River in New York? “Hij heeft een zwak voor Rihanna en Kendall Jenner.”