Madonna
Volledig scherm
Madonna © Charles Sykes/Invision/AP

Madonna doet het weer: pikante foto’s op Instagram laten weinig over aan de verbeelding

CelebritiesEr zijn nog zekerheden in het leven en een daarvan is dat we ons wekelijks kunnen verwachten aan enkele opvallende plaatjes van Madonna (63). De zangeres postte vrijdag weer enkele weinig verhullende foto’s op haar Instagramprofiel. “Autoprobleem”, schreef ze in het bijschrift, al is het vooral haar eigen bumper die de aandacht trekt. 

 1. PORTRET. Eén van de meest gewilde acteurs in Hollywood is nooit gaan zweven: dit is het tragische verhaal van Keanu Reeves
  PREMIUM
  Celebrities

  PORTRET. Eén van de meest gewilde acteurs in Hollywood is nooit gaan zweven: dit is het tragische verhaal van Keanu Reeves

  Het is zover. De vierde film uit de ‘John Wick’-franchise speelt in de cinemazalen. Goed nieuws dus voor de fans van hoofdrolspeler Keanu Reeves (58). Hij ontpopte zich doorheen de jaren tot de lieveling van Hollywood. En daar zit ongetwijfeld zijn bescheidenheid voor iets tussen. De Canadese acteur blijft - ondanks zijn vele kaskrakers - met zijn twee voeten op de grond staan, een nuchterheid waar zijn persoonlijke tragedies zeker een aandeel in hebben. Zo verloor hij op korte tijd zijn beste vriend, ongeboren dochter én grote liefde. “Ik ben een eenzame kerel.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie
  CELEBRITIES

  ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors gearres­teerd voor wurging, mishande­ling en intimida­tie

  Jonathan Majors (33) is zaterdagavond in New York gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. De Amerikaanse acteur, vooral bekend van ‘Creed III’ en verschillende ‘Marvel’-films, zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie. Daarbij raakte een vrouw lichtgewond. Marjors ontkent echter dat hij iets verkeerd heeft gedaan. “We kijken ernaar uit om zijn naam te zuiveren”, aldus zijn woordvoerder.
 2. Na aanklacht van mishandeling: berichten met vermeend slachtoffer lijken onschuld te bewijzen van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors
  CELEBRITIES

  Na aanklacht van mishande­ling: berichten met vermeend slachtof­fer lijken onschuld te bewijzen van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors

  De advocaat van Jonathan Majors haalt alles uit de kast om de onschuld van de ‘Creed III’-ster te bewijzen. De Amerikaanse acteur werd vorige week gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Maar nu zijn er berichten opgedoken waarin de vrouw in kwestie toegeeft dat zij degene was die fysiek geweld tegen hem gebruikte.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.