Madonna
Volledig scherm
Madonna © Charles Sykes/Invision/AP

Madonna boos over verwijderde tepelfoto's op Instagram

CelebritiesMadonna is niet te spreken over het feit dat Instagram een aantal foto’s van haar account heeft verwijderd omdat ze daarop met een blote tepel te zien was. De 63-jarige zangeres is des duivels en laat dat op niet te missen wijze weten via datzelfde sociale medium.

2 reacties

 • Maurice Van der Leene

  2 maanden geleden
  Wat is het probleem als je oud bent of ouder word en je nog steeds jong of jonger voelt . Vele mensen zijn blijkbaar jaloers daar als ze 60 of ouder zijn zich gedragen en er uit zien als oudere mensen dat is uiteraard hun volste recht om je oud te voelen maar ga niet in de klings met mensen die hun jong of jonger voelen het is ook hun volste recht en ik moet je eerlijk zeggen ik heb dat ook ik ben 65 maar voel mij ook maar 40 wat is daar verkeerd mee ?
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ze wordt te oud voor zulke zaken. Maar blijkbaar kan ze haar leeftijd niet aanvaarden. Ze wil precies nog jong en sexy overkomen maar het resultaat is het tegenovergestelde. Stop haar maar in een WZC.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde
  Celebrities

  Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneer­de

  Sherine Ebadi, een gewezen FBI-agent, bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde gedurende de curatele. Volgens Ebadi heeft papa Spears de privacy van zijn dochter niet alleen zelf geschonden. Uit haar verklaring in de rechtbank blijkt dat Jamie ook aan andere mensen vroeg om zijn dochter in de gaten te houden. Ondertussen heeft Britney wél controle gekregen over haar geld — al vraagt papa Jamie nog steeds om haar zijn gerechtskosten te laten betalen.