Madonna
Volledig scherm
Madonna © Charles Sykes/Invision/AP

Madonna boos over verwijderde tepelfoto's op Instagram

CelebritiesMadonna is niet te spreken over het feit dat Instagram een aantal foto’s van haar account heeft verwijderd omdat ze daarop met een blote tepel te zien was. De 63-jarige zangeres is des duivels en laat dat op niet te missen wijze weten via datzelfde sociale medium.

3 reacties

 • Anne JACOBS

  12 maanden geleden
  Als dit niet gefotochopet is, wel dan is dit een "prachtvrouw", fantastisch. Mooi lichaam, mooi gezicht, mooie mind. Zwart bed en zwarte engel...say 10. Ik vind dit wel toppie.
 • Maurice Van der Leene

  1 jaar geleden
  Wat is het probleem als je oud bent of ouder word en je nog steeds jong of jonger voelt . Vele mensen zijn blijkbaar jaloers daar als ze 60 of ouder zijn zich gedragen en er uit zien als oudere mensen dat is uiteraard hun volste recht om je oud te voelen maar ga niet in de klings met mensen die hun jong of jonger voelen het is ook hun volste recht en ik moet je eerlijk zeggen ik heb dat ook ik ben 65 maar voel mij ook maar 40 wat is daar verkeerd mee ?
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ze wordt te oud voor zulke zaken. Maar blijkbaar kan ze haar leeftijd niet aanvaarden. Ze wil precies nog jong en sexy overkomen maar het resultaat is het tegenovergestelde. Stop haar maar in een WZC.
 1. Julia Fox toont kleine woonst in New York City en fans zijn verbaasd: “Jij bent net zoals wij”
  Celebrities

  Julia Fox toont kleine woonst in New York City en fans zijn verbaasd: “Jij bent net zoals wij”

  Julia Fox (32), de ex van Kanye West (45), verbaast iedereen op sociale media. De actrice toont op TikTok haar kleine woonst in New York City. Ze woont samen met haar zoontje Valentino in een appartement. Tijdens de rondleiding toont de actrice de verschillende slaapkamers, de kleine badkamer en de rommelige keuken. In de video legt Julia uit waarom ze niet kiest voor een groot huis of een villa. “Het laat me ongemakkelijk voelen om rijkdom te vertonen.” En dat vinden haar fans geweldig. “Je bent net zoals wij”, schrijft iemand bij de video.