REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Madonna blaast opnieuw shows af vanwege 'overweldigende' pijn

CelebritiesHet gaat nog steeds niet goed met Madonna. De zangeres, die vorige maand al een concert van haar ‘Madame X’-tournee afblies vanwege een knieblessure, heeft nu zo veel pijn dat ze weer shows moet afzeggen. De 61-jarige Queen of Pop heeft op advies van haar dokter haar optredens in Boston op zaterdag, zondag en maandag geannuleerd, laat ze weten in een verklaring.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aangeklaagd”
  Play
  Celebrities

  Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aange­klaagd”

  Amber Heard heeft voor het eerst toegegeven dat ze haar beloofde 7 miljoen euro voor het goede doel niet gedoneerd heeft. Heard beweerde aanvankelijk dat ze al het geld dat ze ontving na haar scheiding met Johnny zou doneren aan een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld, en aan een kinderziekenhuis. “Ik kon niet, want ik werd aangeklaagd door Johnny”, krabbelt ze nu terug.
 3. Gwyneth Paltrow lanceert luxeluiers met edelstenen als publiciteitsstunt: “Het is gemaakt om ons kwaad te maken”
  Play
  Celebrities

  Gwyneth Paltrow lanceert luxeluiers met edelstenen als publici­teits­stunt: “Het is gemaakt om ons kwaad te maken”

  De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow (49) heeft met haar lifestylemerk Goop een luxeluier gelanceerd. Of dat stond deze week toch te lezen op de socials van Goop. De luiers zouden gemaakt zijn van alpacawol en edelstenen bevatten. Daar hangt een stevig prijskaartje aan: een pak van 12 luiers zou 115 euro kosten. Er kwamen dan ook heel wat verontwaardigde reacties op het item.