Macy Gray
Volledig scherm
Macy Gray © YouTube

Macy Gray doet harde uitspraken en steunt J.K. Rowling: “Je onderdelen veranderen maakt je geen vrouw”

CelebritiesHet programma ‘Piers Morgan Uncensored’ heeft z’n naam niet gestolen. In de talkshow van de bekende Britse presentator zeggen alle gasten precies wat ze denken, ook wanneer hun mening controversieel is. Zijn meest recente gast, zangeres Macy Gray, deed er enkele harde uitspraken over transgender personen. “Omdat je een operatie laat uitvoeren, ben je nog geen vrouw.”

17 reacties

 • Xsarilde Willis

  1 maand geleden
  Ze heeft gelijk. Kijk ik wil je best aanspreken met haar of hem als je van geslacht veranderd bent maar erken toch dat er nog steeds verschillen zullen zijn. Bo (ben even de familienaam kwijt, voorheen boudewijn een journalist(e)) zei ja maar dat voordeel verlies je wel grotendeels. Ja natuurlijk maar grotendeels is niet helemaal en dus blijven transvrouwen nog steeds een voordeel hebben op vrouwen in sport. Aanvaard dat gewoon.
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Respect moet uit beide richtingen komen. Dat is niet het geval, een groep luide activisten EIST dat iedereen zijn/haar taalgebruik aanpast en teksten uit literatuur / wetenschap naar hun voorkeur gewijzigd worden, andere stemmen moeten gecensureerd worden. Sorry, maar de slinger is al te vér doorgeslagen. Het is belangrijk dat iedereen een zeker gevoel van veiligheid kan hebben in zijn leven, maar je kunt niet iedereen terwille gewoon om niet aanstootgevend over te komen.
 • Paul Schenkels

  1 maand geleden
  Juist !
 • Erik De jongh

  1 maand geleden
  100% gelijk wees wat wil , maar laat de rest van de mensen gerust , en laat heel dat woke gedoe want dat ergert de grote meerderheid
 • Jean Gallet

  1 maand geleden
  100% correct. Hoog tijd om de wetgeving aan te passen voor wat betreft sport, toegang tot kleedkamers van het andere geslacht dan het officiële geboortegeslacht enz. Ook de tussenkomsten van de mutualiteit voor transitie zou beperkt moeten worden en aanzien worden als een luxe schoonheidsoperatie belast met 33% btw.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag
  Play
  Celebrities

  Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

  Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.