Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'.
Volledig scherm
Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'. © Photonews

Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: "Ik kan je een hoop littekens laten zien..."

CelebritiesMacaulay Culkin (37) klapt voor het eerst uit de biecht over zijn jeugd en zijn band met de familie Jackson. De voormalig kindacteur, wiens acteercarrière niet veel succes meer kende na 'Home Alone', is normaal gezien erg op zijn privacy gesteld. 

11 reacties

 • Varisha Gokoel

  4 jaar geleden
  Nu kan ik het plaatsen. Hij beoordeelt het misbruik op een andere manier. Waarschijnlijk omdat Michael de rol van vader op zich nam die hij van zn echte vader verlangde. Verder zal Michael op hem hebben ingepraat dat hij niets mag vertellen 'cuz people are ignorant' en omdat hij anders Paris leven om zeil zou brengen, en Paris beschermt hij met hart en ziel.
 • Anne Marie De Keersmaecker

  5 jaar geleden
  jammer dat hij niet verder is blijven acteren, maar iets doen tegen je goesting is nooit goed. Zijn films tijdens zijn kinderjaren zijn fantastisch, het blijven films die je kan blijven bekijken
 • philippe decock

  5 jaar geleden
  Ik heb Michael Jackson altijd gezien als een kindgebleven volwassene en dit interview staaft mijn idee over hem. Een groot kind die onschuldig neergesabeld wed door de media en er uiteindelijk door gestorven is. Een groot verlies.
 • Remy Van Gestel

  5 jaar geleden
  Respect man, en veel succes in je leven!
 • Jack Vanderveen

  5 jaar geleden
  Goed advies voor deze jongen: trek je handen af van drugs en daaraan gerelateerde rotzooi.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleister voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleis­ter voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”

  De muren zijn geverfd met rode wijn van 300 euro per fles, de duurste suite kost 5.030 euro per nacht en het kreeg zelfs een eigen realityreeks, ‘Achter de sterren’: Botanic Sanctuary in Antwerpen is niet zomaar een chique hotel. Het is het neusje van de - door een sterrenchef gebakken - zalm. Terwijl het nog maar een goed jaar open is, vinden de allergrootste wereldsterren hun weg al naar het luxueuze vijfsterrenhotel. Zo ook Jason Statham, die er deze week overnachtte. Wat maakt dat Botanic Sanctuary de place to be is voor beroemdheden en waar positioneer je je best om ze te spotten? “Dom Pérignon per glas bestellen doe je alleen hier.”