Lily-Rose poseerde voor topfotograaf Luke Gilford.
Volledig scherm
Lily-Rose poseerde voor topfotograaf Luke Gilford. © RV

Lily-Rose Depp geeft zich bloot in intieme fotoshoot

Ze poseerde op haar zeventiende al topless voor de Italiaanse Vogue, en daar kwam bakken kritiek op. Lily-Rose (18), de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, trekt er zich geen bal van aan. Ze werkte samen met topfotograaf Luke Gilford voor een intieme en weinig verhullende fotoshoot.

3 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 maand geleden
  Natuurlijk zo'n knap ,normaal meisje mag zeker gezien worden en gelijk heeft ze dat ze zich niets aantrekt van zeurpieten en moraalridders. Als je vader zo'n knappe man is en jouw moeder ook gezien mag worden dan kan je niet anders dan zo mooi zijn en blijkbaar heeft ze ook het verstand en het lef om foert te zeggen.
 • Robert DE REU

  5 jaar geleden
  Prachtig meisje hoeft zich voor niets te schamen, maar ja wat zou je willen met zo een moeder en vader, mooie kruising van de twee.
 • Marc Schepens

  5 jaar geleden
  Als het maar geld opbrengt dan is naakt geen probleem voor de vrouwtjes!
 1. Oscarwinnares Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Oscarwinna­res Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt

  Gwyneth Paltrow (50) staat momenteel voor de rechter wegens vluchtmisdrijf na een skiongeval, amper een week nadat ze in opspraak kwam voor haar ongezonde dieet. De eens zo gevierde actrice staat steeds vaker bekend om haar bizarre praktijken. Van ontploffende vaginakaarsen en een promostunt met peperdure luiers, tot het verspreiden van ronduit gevaarlijke pseudowetenschap. De Oscarwinnares choqueert met sekskits van 4.000 euro en ‘de geur van orgasmes’, maar is verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt.