Lil Kleine/Jaimie Vaes
Volledig scherm
Lil Kleine/Jaimie Vaes © ANP

Lil Kleine en Jaimie Vaes opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank: rapper eist omgangsregeling voor zoontje Lio

CelebritiesDe Nederlandse rapper Lil Kleine (28) en zijn ex-vriendin Jaimie Vaes (33) staan op dinsdag opnieuw tegenover elkaar in de rechter. Nu om veel serieuzere zaken dan horloges en broodroosters: de omgangsregeling rond hun zoontje Lio.

 1. Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”
  PREMIUM
  Celebrities

  Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”

  Meer dan veertig jaar na haar vroegtijdige overlijden blijft Romy Schneider een icoon van de Europese cinema. Vanaf 24 maart loopt in Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van de Duitse actrice. Romy was amper zeventien toen ze doorbrak met haar vertolking van de tragische keizerin Sissi. Maar ook het privéleven van de Duitse zat vol drama. In twee delen blikken we terug op haar turbulente biografie. Vandaag staan we stil bij het begin van haar carrière en de moeilijke relatie met haar moeder en stiefvader. “Romy noemde hem in interviews ‘een pooier’.”
 2. Amal Clooney ontvangt eredoctoraat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacircus”
  celebrities

  Amal Clooney ontvangt eredocto­raat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacir­cus”

  Amal Clooney (45) heeft een eredoctoraat gekregen aan de KU Leuven, voor haar werk als mensenrechtenactiviste. Het doctoraat is uitgereikt op de campus in Kortrijk. De pers mocht er geen beelden van maken. Alleen de unief zelf mocht filmen en de beelden pas vrijgeven als zij ze zelf had goedgekeurd. En ook echtgenoot George Clooney (61) liet ze liever thuis. Alles om te vermijden dat de uitreiking zou uitdraaien op een mediacircus.